Hartelijk welkom in ons gastenboek. Wij vinden het erg leuk als u een berichtje achterlaat over uw ervaring met ons zeilschip. Ook foto's zijn van harte welkom!

Bericht schrijven >

Duizendmaal dank voor de onvergetelijke dag op jullie schip tijdens Sail Amsterdam.
Veel bewondering voor de stuurmanskunst van de stuurman en zijn navigator.
Het was ons en onze FEIJENOORD kleinkinderen een waar genoegen.

Fam. Schoutens
  Op 23 augustus hebben wij een dagtocht mogen maken op de Argus ter gelegenheid van Sail 2015. Het is werkelijk een onvergetelijke dag geworden. Het is een prachtig schip en we werden geweldig verzorgd. Aan alles werd gedacht door de bemanning. Deze warme familie doet er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.
Ik hoop over 5 jaar weer mee te mogen varen

Petra Adema
Ter gelegenheid van Sail Amsterdam hebben wij op 19 augustus genoten van de Sail in aan boord van de Argus. Iedereen weet dat het die dag enorm druk is op het Noordzeekanaal en op het IJ. Dankzij de deskundige inzet van de bemanning konden de gasten op een ontspannen manier genieten van alles wat er te zien was. Ook de gastvrijheid en de catering verdienen een groot compliment. We hebben een heerlijke dag gehad. Dank daarvoor.

Nel Verkerk
Bedankt voor de gezellig dag( 210815) op de Argus naar Sail 2015.
Jullie zijn een goed en gezellig team die gastvrijheid en service hoog hebben staan.
Wij hebben genoten.

Toos den Oudsten
Hans en Anny en Hans junior bedankt voor de mooie tocht op het Haringvliet vanmiddag.
Ramona heeft genoten en ze vond het super, dit was een grote wens van haar om ooit nog is op een groot zeilschip mee te varen.

Nogmaals bedankt, Ramona, Richard en Marco.

Marco Bijster
  Voor het 2de achtereenvolgende jaar zijn we weer met een groep uit Kudelstaart een dag met de Argus wezen zeilen.Het weer was super en ook de organisatie van Hans en Annie was weer geweldig.Namens de hele ploeg wil ik jullie bedanken voor de hele mooie en gezellige dag.


Gerard de Vries
  Op 20 oktober 2012 hebben we mee mogen varen met de Argus. We deden mee met de tiengemetenrace. De wind was was ongunstig maar dat maakte voor de sfeer niet uit! We hebben een leuke dag gehad om nooit meer te vergeten!

Groetjes,

Diederik Pouwelse

Diederik Pouwelse
Op 31 augustus hebben wij met afgevaardigden van de Holland House groep gevaren met de Argus. Ondanks de stevige wind kon er ook nog een stuk gezeild worden en dat maakte de dag helemaal af. Annie, Hans en Arie: hartelijk dank voor jullie goede zorgen, de fijne vaartocht en de heerlijke hapjes en drankjes!

Christa Graafland
namens de campinggroep die maandag 20aug met jullie mee zijn gevaren, nogmaals HARTELIJK DANK, we hebben met elkaar een heerlijke dag gehad, en genoten van de gevaren tocht en het weer........
doen het zeker nog een keer.

ineke
test

test


Bericht schrijven >